Today: 18-05-2024

Окупанти розпочали активне переміщення техніки у Маріуполі: партизани розповіли, чого боїться ворог

Загарбники ховають техніку в Маріуполі через удари ATACMS

Російські окупанти, очевидно, бояться нових ударів ракетами ATACMS. У Маріуполі наголошується на активному переміщенні техніки ворога, яку він намагається сховати. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні у "Telegram"-овому каналі партизанського руху "Атеш".

Окупанти розпочали активне переміщення техніки у Маріуполі: партизани розповіли, чого боїться ворог

"Агенти "АТЕШ" продовжують фіксувати постійне переміщення військової техніки рашистів в окупованому Маріуполі через удари ATACMS та величезні втрати", — йдеться в повідомленні.

При цьому партизани запевняють, що їм відомі всі дані про поточне місце розташування практично кожного підрозділу та місць, куди окупанти перемістили різні види озброєнь, намагаючись сховати їх.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Франції Еммануель Макрон заявив, що готовий розглянути введення французьких військ в Україну за двох умов: якщо росіяни прорвуть лінію фронту, а також, якщо наша країна сама попросить допомоги. У відповідь Росія сипле традиційними погрозами, а їй підспівують керівники деяких країн ЄС, які мають явно проросійські погляди – як той самий прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо. Тим часом, низка країн НАТО (Чехія, Естонія, Німеччина, Латвія, Литва, Польща та Великобританія) виступили з жорсткими звинуваченнями РФ, пригрозивши діями у відповідь за її агресивні дії проти країн-членів Альянсу. Про що говорить риторика і дії окремих членів НАТО на адресу РФ? Чи можуть бути більш серйозні кроки для приборкання країни-агресора? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Wiki