Today: 19-05-2024

"Не просто грошима, але і солдатами": у США заявили про можливість бути залученими до війни

Представник демократів у Палаті представників Хакім Джеффріс вважає, що російський диктатор Володимир Путін не зупиниться на війні в Україні .

Лідер демократів у Палаті представників Хакім Джеффріс заявив, що США й надалі підтримуватимуть Україну у війні. Проблеми з прийняттям пакета допомоги Україні, які виникли в Конгресі США, Джефріс пояснив "пропутінською фракцією" серед республіканців.

Представник демократів у Палаті представників Хакім Джеффріс. Фото з відкритих джерел

Хакім Джеффріс в інтерв’ю CBS news вказує, що у випадку поразки України, США може втрутитись у війну, зокрема і відправкою американських солдатів на фронт.

"Ми не можемо дозволити Україні впасти, тому що якщо це станеться, то існує значна ймовірність того, що Америці доведеться вплутатися в конфлікт — не просто з нашими грошима, але з нашими військовими", — сказав Джеффріс.

Лідер демократів у Палаті представників пояснює, що російському диктатору Володимиру Путіну не слід вірити, і що Росія не зупинеться на вторненні в Україну.

"Чи повинні ми вірити, що перед обличчям такого роду послідовної агресії, що якщо ми дозволимо Володимиру Путіну досягти успіху в Україні, він зупиниться лише на Україні? Звичайно, ні", — говорить Джеффріс.

Щодо пакета допомоги Україні, який у Конгресі США не могли прийняти понад півроку, Хакім Джеффріс звинуватив частину республіканців, які проти підтримки України.

"У Республіканській партії зростає пропутінська фракція, яка не хоче підтримувати Україну і чомусь вважає, що Росія не є ворогом США", — відповів Джеффріс.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прем’єр-міністр Денис Шмигаль відповів на заяви Макрона щодо можливості введення західних військ в Україну.

Також "Коментарі" писали про те, що у США вказали на нову країну, яку Росія хоче залучити до війни в Україні.

Wiki